Monday 9 May 2016

От летище София с кола под наем

Като всяко модерно летище и летище София предлага за пристигащите пътници редица допълнителни услуги, за да създаде удобство и комфорт. Предвид отдалечеността на летището от центъра на столицата София, то се обслужва от таксиметрови и рент а кар компании денонощно. Информация за предлаганите услуги може да бъде намерена и на двата терминала, както и в сайта на летището.

КОМПАНИИТЕ  РЕНТ А КАР

Партньорите на Летище София, които предлагат услугата рент а кар са повече от двадесет. Голяма часто от тях са международни копании с представителство в България. Не са малко и изцяло българските компании с доказан имидж, които предлагат автомобили под наем с гарантирано качество на най-добри цени. Резервацията е лесна и бърза и може да се осъществи по телефон или онлайн. Често компаниите имат промоции и специални предложения за клиентите на летище София. Офисите на рент а кар компаниите се намират в непосредствена близост до салон „Пристигащи“ и на двата действащи терминала. Всяка от компаниите, която обслужва летището има сайт и фейсбук страница, което дава възможност за предварителна резервация на автомобил под наем. Езикова бариера не съществува, тъй като сайтовете се предлагат на няколко от световните езици, което до голяма степен улеснява чуждестранните граждани, пристигащи в България.



ЗА ГАРАНЦИЯ НА ДОБЪР ИЗБОР

-          Изберете компания и се информирайте максимално добре за нея
-          Изберете автомобил под наем, който отговаря на вашите изисквания
-          Изберете  с или без шофьор ще наемете колапод наем от летище София
-          Изберетена какъв език ще комуникира с вас служителят на компанията
-          Уточнете часът на пристигане на летище София
-          Уточнете терминал на който желаете да ви очаква автомобилът
-          Уточнете как ще процедирате, ако полетът закъснява
-          Уточнете часът на връщане на автомобила
-          Уточнете начин на плащане на услугата
-          Уточнете правилата за отмяна на заявката за кола под наем от летище София
-          Поискайте потвърждение на заявката
Наемането на коли под наем от летище София е услуга с гарантирано качество и предпоставка за удобство по време на престоя ви в столицата на България. Наемането на кола под наем от http://www.val-kar.com/bg/ще ви осигури желания автомобил и ще ви спести неудобствата на градския транспорт.

0 comments:

Post a Comment