Monday 30 January 2017

Добре дошли в Хасково

Родният град на световноизвестния български тенисист Григор Димитров пак има повод за гордост, заради успехите му в началото на тази година. Световните медии не спират да коментират възхода на Гришо, а едни от най-големите тенисисти признават, че той е във много добра форма и скоро може да попадне в най-предните места на световната ранг листа. Когато Гришо побеждава, победите му са скъпи и за неговите съграждани, за неговия роден Хасково. Тенденция е в тези случаи посетителите в града да се увеличават, да се засилва интересът към тениса и ... към наемането на коли под наем. Звучи странно, но е така. Защо ли? Защото най-добрата база  и кортовете, на които е тренирал Гришо се намират в местността Кенана, недалеч от града, която местност еизвестна като вилната зона на Хасково. За местните хора е изключително удобно да наемат кола под наем и да се разходят до местността. Не са малко и пристигащите от страната фенове на Гриша, специално наели автомобили под наем.

ХАСКОВО ПРЕДЛАГА

Освен историческите вече кортове, на които е проходил големият тенисис Григор Димитров, в Хасково може да видите още много забележителности, красиви местности, хотели, ресторанти и един много добре уреден център с множество търговски обекти.


ВАЖНИ ОБЕКТИ

-          Статуята на Св. Богородица – най-голямата статуя, регистрирана от Генес
-          Паметникът на Капитан Петко войвода
-          Възрожденските къщи – Паскалевата и Шишмановата къща
-          Музеят на проф. Асен Златаров – български учен и общественик
-          Село Клокотница – заради битката и разгрома на император Теодор Комнин от цар Иван Асен Втори
-          Село Александрово – заради музея и гробницата на тракийски владетел
-          Местността „Кенана“ и тенискортовете, откъдето тръгва забалежителната световна кариера на Григор Димитров
И не на последно място – Тенис кортове – Кенана
За да направите добър избор при намиране на кола под наем в Хасково, е най добре да се информирате подробно за компаниите, които работят на територията на града. Един от големите играчи, даващи коли под наем в Хасково е val-kar.com/bg. Компанията е доказала своя професионализъм и има завиден авторитет сред представителите на бранша в областта и страната. С Вал и Кар РЕНТ А КАР ще направите правилния избор на коли под наем в Хасково.

0 comments:

Post a Comment