Thursday 27 October 2016

Еднодневната екскурзия - коли под наем Бургас

http://val-kar.com/bg/

Еднодневните екскурзии могат да направят уикенда ви много разнообразен и запомнящ се. Могат да ви дадат възможност истински да се насладите на хубава природа, да посетите интересни места и да обогатите познанията на вашите деца. Иван е решил тази седмица да разходи семейството си до Несебър. Хем е близко до Бургас, където живее неговата фамилия, хем времето е хубаво и децата ще могат да отдъхнат от уроците . Той има и друга цел – да им покаже забележителности, за които само са говорили, но не са ги виждали. За дареализира тази еднодневна екскурзия той ще използва изпитания вариант с наемане на кола под наем.

ИВАН
Моята идея да направим еднодневна екскурзия от Бургас до Несебър се прие с огромен интерес от семейството ми. Когато им разказах какво можем да видим, децата доста се въодушевиха. Никога не бяхме ги водили на местата, които съм запланувал. Исках най-напред да ги заведа в Музея на солта –единствен по рада си в България и Източна Европа, разположен на 20 км от Бургас, край Поморие. Там ще видим как се добива сол по древна технология чрез изпаряване на морската вода под въздействие на слънчевите лъчи. След това ще отделим повече време за разглеждане на Архитектурно-историческия резерват Несебър. Старата част на града е наситена със значими паметници на културата, а освен това предлага приятна обстановка за семеен обяд.

ДЕЦАТА
Предложението на баща ни беше много интересно. Живеем съвсем близо до тези малки морски градчета, но досега не сме ги посещавали и не познаваме техните забележителности. Ще ни бъде интересно да видим как са добивали солта нашите прадеди, а старинната архитектура на Несебър ни е позната единствено от снимки и картички. Очакваме с нетърпение този ден.

За реалзирането на еднодневната екскурзия Иван предварително е наел кола под наем от Бургас. Той идруг път е използвал тази възможност и вече е редовен клиент на една от най-реномираните компании -http://www.val-kar.com/bg . Според него да немеш кола под наем в Бургас е много лесно, а услугата е достъпна дори за семейства със средни доходи. За предстоящата екскурзия Иван избра да наеме кола под наем в Бургас от икономичен клас, а от Вал и Кар РЕНТ А КАР  му предложиха добра цена, защото е редовен техен клиент.

0 comments:

Post a Comment