Friday 7 October 2016

Винен туризъм с коли под наем


http://val-kar.com/bg/

Новото вино вече е готово. Времето е изключително благоприятно за уикенд екскурзии с цел дегустация на млади вина. Валентин и София всяка година обикалят района на Тракийската низина и Сакар планина и посещават множеството винарни, които предлагат прекрасни червени и бели вина. Към тях се присъединиха и техни приятели, които също са любители на винения туризъм и ценители на виното, произведено в района на Тракийската низина и склоновете на Сакар. И тази година отново се организират и тръгват на път. За да спазят изцяло традицията те ще използват коли под наем.

ВИНЕН ТУРИЗЪМ

Винопроизводството в Тракийската низина и южните склонове на Сакар планина е с отдавнашни традиции. В този регион условията са благоприятни за отглеждане на червени сортове грозде – както традиционно български така и италиански и френски. През последните години само в община Харманли работят девет винарни с отлични постижения, регистрирани на световни изложения на вино. Този факт даде възможност за организиране и на винен туризъм. Във винарните всяка седмица посрещат гости, които искат на място да дегустират и да си закупят от божествената напитка

ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ВИНО

Валентин и София тръгват от различни места на България със свои приятели, като всички ползват коли под наем . Всички са с опит при наемането на коли под наем и знаят, че още като се видят ще започнат да се хвалят с колите, които са избрали точно за този уикенд – така както правят и собствениците на леки автомобили. Има и още една прилика между приятелите на Валентин и София – всички ползват коли под наем от една и съща компания – http://www.val-kar.com/bg/. Това се случва в продължение на десетина години. Те са се уверили, че автомобилите на Вал и Кар РЕНТ А КАР са с много добри качества, има голямо ранообразие на марки и модели, а и се предлагат във всички градове, където живеят приятелите на Валентин и София.

Тази година компанията ще посети пет от винарните в района на Харманли, ще се наслади на младите вина и ще се зареди за предстоящите зимни празници. Удоволствието от винения туризъм ще бъде гарантирано и спокойно с колите под наем на Вал и Кар РЕНТ А КАР .    

0 comments:

Post a Comment