Thursday 3 November 2016

Есенна разходка с кола под наем


http://val-kar.com/bg/koli-pod-naem-bourgas.php

Есенните листа са наваляли, а слънцето обещава да гали с лъчите си и този уикенд. Прекрасно време за разходка из близката планина и възможност за приятна игра за децата на чист въздух. Това е една прекрасна възможност за кратка почивка с цялото семейство на Никола.  Липсата на личен автомобил не е причина това да не се случи, затова семейството на Никола е ангажирало кола под наем, с която ще направят плануваната есенна разходка сред природата съвсем близко да града, в който живеят.

УРОК ЗА ЕСЕННИТЕ ПРОМЕНИ

Никола е баща на две момчета – едното в първи, а другото във втори клас. Той е решил да им покаже какви промени стават в природата, когато в нашите географски ширини настъпва този сезон.  Подготвил се е и с помощта на две топки той смята да обясни на децата как се завърта планетата Земя спрямо слънцето и защо времето застудява. Децата ще научат и защо дните стават по-къси, а нощите по-дълги. Съпругата на Никола има задача да им обясни защо листата на дърветата пожълтяват и започват падат от клоните и какво се случва с горските животни през предстоящите зимни месеци. След уроците, естествено, ще има и игри с топките.

ИЗБОРЪТ НА КОЛАТА

Никола често ползва коли под наем и е редовен клиент на   една и съща компания – Вал и Кар РЕНТ А КАР Така е повече от десетина години. Той се доверява на http://www.val-kar.com/bg/, защото автомобилите им са с много добри качества, има голямо ранообразие на марки и модели, а и се предлагат във всички големи градове на България. Децата на Никола също са доволни от наемането на  коли под наем, защото винаги се возят с различен автомобил и това много ги забавлява, а по този начин бащата ги запознава с различните особености на марките автомобили.

Идеята за есенна разходка с кола под наем се приема с радост от цялото семейство и всички са много въодушевени, че ще прекарат един уикенд сред природата, където ще се насладят на есенното слънце и ще играят на воля. Удоволствието от уикенда им  ще бъде гарантирано и спокойно с колите под наем на Вал и Кар Рент  а Кар .

0 comments:

Post a Comment