Friday 23 December 2016

Рент а кар – предимства без недостатъци

Редовен клиент съм на рент а кар компания. За част от моите познати това е странен избор, но аз смятат, че тази услуга има много предимства и винаги съм в състояние да ги споделя.
5 причини да предпочитам рент а кар пред собствен автомобил
-          Автомобилът от специализирана компания винаги е в изправност, добре поддържан и чист.
-          Имаш възможност да караш автомобил от различен клас, с различни габарити и съобразен с пътищата и броя на пасажерите.
-          Избраната кола може да бъде с  различно гориво, съобразно моментните цени на пазара.
-          Моделът на колата може да бъде с ръчна или автоматична скоростна кутия – каквато пожелае клиентът.
-          Допълнителни екстри могат да глезят клиента в зависимост от неговото желание.
Правилата – лесни и удобни за клиента
-          Компаниите за рент а кар имат много добре разработени сайтове. Повечето от тях са добре подредени и всеки може да се ориентира във възможностите на компанията.
-          При ползването на рент а кар всеки клиент подписва договор, в който задължително се отбелязва началото и края на ползването на автомобила. При вземането на колата се прави оглед на външния й вид и всяка особеност се отбелязва в договора.
-          Плащането на услугата – тя може да бъде платена кеш и по банков път. Задължителната гаранция, което е в различни размери, в зависимост от класа на автомобила, се заплаща на място в компанията и в деня на получаване на автомобила под наем. Гаранцията се връща на клиета в деня на връщането на автомобила, ако няма нужда тя да бъде задържана за покриване на дребни щети по колата, в случай че има такива.
-          Служителите на компанията винаги информират за всичко, а вие да сте спокоен при ползването на тяхната услуга.


За да повярвате в предимствата на услугата рент а кар, е най добре да се информирате подробно за компаниите, които я предлагат. Една от компаниите, на която можете да се доверите е Вал и Кар РЕНТ А КАР . На всеки, който ме попита за услугата рент а кар веднага бих  предложила да избере компанията http://www.val-kar.com/bg/ . Спокойствието  при пътуването с автомобил на рент а карса ви гарантирани.

0 comments:

Post a Comment