Monday 21 March 2016

Добре дошли в Хасково

Родният град на световноизвестния български тенисист Григор Димитров широко отоваря обятия за гостите си. История и съвременност, приветливост и чистота, усмивки и добронамереност ви очакват в топлия град Хасково.
Предварителна информация

За да се запознаете с максимално повече забележителности в Хасково е необходимо най-напред да намерите информация за този южен български град. Постарайте се да научите нещо за историята, за известните личности и за днешните туристически възможности, които градът дава.  Информирайте се какви интересни обекти има и в близките околности на град Хасково.

http://val-kar.com/bg/koli-pod-naem-stara-zagora.php

Избор на маршрути
След като сте получили нужната ви информация за града, направете своята организация и начертайте маршрутите, които ще ви дадат възможност да видите всичко, което ви интересува
в Хасково. Така няма да пропуснете нищо, ще спестите време и ще се насладите максимално на забележителностите на красивия град.
Препоръчителни обекти за посещение
-          Статуята на Св. Богородица – най-голямата статуя, регистрирана от Генес
-          Паметникът на Капитан Петко войвода
-          Възрожденските къщи – Паскалевата и Шишмановата къща
-          Музеят на проф. Асен Златаров – български учен и общественик
-          Село Клокотница – заради битката и разгрома на император Теодор Комнин от цар Иван Асен Втори
-          Село Александрово – заради музея и гробницата на тракийски владетел
-          Местността „Кенана“ и тенискортовете, откъдето тръгва забалежителната световна кариера на Григор Димитров
За постигане на целите
Организирането на екскурзията из забележителностите на града може да има максимален ефект, ако вие се възползвате от услугата кола под наем в Хасково. В града се предлагат много добри автомобили и това до голяма степен ще облекчи вашето разглеждане на интересните места в град Хасково и околностите.Аз лично ползвам  :  www.val-kar.com и за сега оправдават очакванията ми .Разстоянията не са големи, пътищата са добри, има указателни табели както на централните кръстовища, така и извън градската среда. Наемането на кола под наем в Хасково е добър избор за приятно прекарване, за пълноценно използване на времето и посещение на максимален брой забележителности в града и околностите на Хасково. Ако останете доволни, споделете вашите впечатления, за да могат и други хора да се запознаят със забележителностите на този красив български град

0 comments:

Post a Comment